سه راه برای بهبود رابطه بین طراح سایت و برنامه نویس

سه راهی که باعث بهبود ارتباط بین طراح سایت و برنامه نویس می گردد. در این مقاله سه راهی برای ارتباط بهینه طراح سایت و برنامه نویس استی معرفی شده است.

طراح سایت

طراح سایت چگونه می تواند با برنامه نویس موفق باشد؟ تکنولوژی طراحی سایت در چند سال گذشته پیشرفت زیادی داشته است و از این رو طراح سایت در این زمینه کاملا موفق است که علاوه بر به روز نگهداشتن اطلاعات خود، بتواند با محدودیت های طراحی سایت به خوبی مقابله کرده و هیچ مشکلی در انجام کارهایش ایجاد نکند. باید گفت زمانی یک سایت به خوبی طراحی می گردد و می تواند در رتبه برتر طراحی و سئو قرار گیرد که هماهنگی مناسب از نظر کاری بین طراح سایت و برنامه نویس آن باشد.

همیشه رابطه بین طراح سایت و برنامه نویس خوب نبوده است و گاهی اختلاف های بین آن ها باعث متوقف شدن کل پروژه شده است. سایت های توانسته به رتبه های برتر گوگل دست پیدا کنند و که بین طراح سایت و برنامه نویس و بازاریاب آن، یک رابطه دوستانه و تنگاتنگی وجود داشته باشد.

در این مقاله آموزشی، قصد داریم که سه راه برای بهتر شدن ارتباط بین برنامه نویس و طراح سایت را بیان کنیم.

سه راه ارتباط بهینه بین طراح سایت و برنامه نویس

1.علم های همدیگر را یاد بگیرید

طراح سایت نیاز به درک و شناخت قوی از روند ساخت قالب محصول در سایت دارد. بهترین نقطه شروع هم استاندارد ها و راهنماهای مربوط به پلتفرم ها قبل از اقدام طراحی سایت مطالعه نماید.

طراح سایت باید قادر باشد که مانند برنامه نویس به کامپوننت ها نگاه کند. برای همین باید شروع به یادگیری یک زبان برنامه نویسی کنند. البته لازم که نیست طراح کدنویسی زبان ها را به صورت حرفه ای فرا بگیرد، بلکه کافی است که در حدی با آن ها آشنایی داشته باشد که بتواند کدهای خود را به شکلی بنویسد که هر برنامه نویسی بتواند با آن ارتباط برقرار کند.

برای همین نخست باید ساختار رابط کاربری را در نظر بگیرد و سپس به دنبال اضافه کردن انیمیشن یا المان های گرافیکی برای زیباتر شدن آن باشیم.

دانستن حداقل دانشی از UX نیز برای طراح سایت الزامی است، البته ناگفته نماند که خود برنامه نویس هم باید حداقل دانش و اطلاعاتی در خصوص طراحی سایت و کدنویسی آن داشته باشد، چونکه بعضی اوقات در برنامه شاهد تغییراتی در ساختار هستیم که برنامه ملزم به رفع آن می باشد.

2.کارها و دستورات را تا جایی که امکان است ساده بنویسید

طراح سایت باید تاجایی که می تواند دستورات با سادگی بنویسد و از اسم های معین و با معنی در نام گذاری کلاس و id تگ ها استفاده کند. رعایت این مساله باعث می شود که هم برنامه نویس به راحتی متوجه کدهای نوشته طراح گردد و اینکه محصولات و المان ها به خوبی نمایش داده شوند. همچنین برای برنامه نویس این امکان وجود دارد که سریع پروژه اصلی را تمام کرده و به دنبال اضافه کردن خصوصیات اضافی یا رفع موارد دیگر بپردازند.

نکته بعدی داشتن ثبات و سازگاری بین المان ها می باشد. طراح سایت باید بین المان ها چه از نظر رنگ و ساختار یک سازگاری و ثبات داشته باشد و در هنگام اضافه کردن تگ جدید، باید مراقب این مساله باشد. در HTML5، از تگ های جدیدی استفاده می شود که ساختار بندی صفحه را بهینه تر می کند مانند  header،aside،article و footer که هر کدام یک ساختار را بیان می کنند و برنامه نویس حتی با دیدن این تگ ها به راحتی متوجه ساختار و سازگاری بین اجزا می گردد.

نمونه سازی اولیه می تواند باعث ارتباط بهتری بین طراح سایت و برنامه نویس گردد. توصیه می شود طرح سایت بعد از تکمیل نمونه سازی اولیه و قبل از نوشتن کد، به برنامه نویس سایت نشان داده شود تا او از روند انجام کار مطلع گردد و اگر نظری برای کد نویسی داشت، بیان نماید.

3.به نظرات همدیگر احترام بگذارید

وقتی که طراحی سایت و برنامه نویس با هم کار می کنند، قدرت بیشتری دارند و از این رو می توانند طرح های قوی تر و زیباتری را ایجاد نمایند. برای همین بهتر است که به همدیگر احترام بگذارند و نظرات هم را به طور کامل گوش کنند.

در هنگام بروز مشکلات بهتر است که با همدیگر مشورت کنند و از نظرات یکدیگر مطلع شوند. مشورت کردن نه تنها بد نیست بلکه باعث ایجاد حس احترام در شخص مقابل می گردد.

باید بگوییم که همکاری طراح سایت و برنامه نویس زمانی تمام می شود که سایت کامل گردد و از اول پروژه تا آخر آن ها باید دارای ارتباط تنگاتنگ باشند.