5 کامپوننت وب سایت که در طراحی نادیده گرفته می شوند
کاپوننت وب سایت عاملی است که در طراحی سایت باید به آن دقت داشت تا تجربه کاربری را افزایش دهد.5 کامپوننت وب سایت اصلی را معرفی خواهیم کرد
کامپوننت وب سایت، عامل های تشکیل دهنده و ساخت سایت هستند. علی رغم طراحی رابط کاربری مناسب، شاهد به کار بردن المان ها و کامپوننت وب سایت هستیم که باعث کاهش اثرگذاری سایت روی مخاطبان می گردند. برای همین امروزه ما شاهد طراحی رابط کاربری مدرن هستیم که توانسته است کامپوننت وب سایت و المان را به صورت حرفه ای تغییر داده و استفاده نماید. طراحی مدرن که امروزه استفاده می شود، ترکیبی از هنر، طراحی و کاربردپذیری برای مخاطبان می باشد. قبلا در طراحی سایت، بیشتر طراحی مدنظر بود، اما امروزه دیگر طرح تک، نمی تواند باعث بنهینه سازی سایت یا محبوبیت آن بین کاربران گردد. در واقع شما باید در کنار آن، کامپوننت های دیگری را نیز به کار ببرید. در این مقاله قصد داریم تا 5 کامپوننت وب سایت که در طراحی رابط کاربری مدرن استفاده می شود و متاسفانه در طراحی سایت نادیده گرفته می شود یا کمتر به آن توجه می شود.
5 کامپوننت وب سایت که باید به آن توجه کنیم
1. نبود یکتایی
طرحی که برای سایت خود ایجاد می کنید، باید علاوه بر جذاب بودن، کاربر بتواند به راحتی با آن ارتباط برقرار کند. نبود یکتایی به معنای به نداشتن ساختار منظم و استفاده نکردن رنگ متناسب با نوع کسب و کار می باشد. همچنین به کاربردن محتوای نامناسب می تواند بر یکتایی سایت اثرگذار باشد. نداشتن یکتایی یکی از مهمترین کامپوننت وب سایت است که باید قبل از اقدام به شروع پروژه طراحی سایت، برنامه ریزی گردد.
2. از هیچ CTA استفاده نگردد
CTA، یک کامپوننت وب سایت یا همان باتن است که نبود آن باعث می شود که طرح سایت شما، هیچگونه حسی را نتواند به کاربر منتقل نماید. به عنوان یک طراح، هدفتان این است که رفتار را مورد تحریک قرار دهید. علاوه براین، قصد دارید تا بتوانید کاربرانتان را به انجام اقدام یا عملی تشویق کنید. برای همین است که طراحان از باتن های CTA به عنوان کامپوننت برای تحریک کاربران استفاده می کنند تا بتوانند آن ها را برای اقدام به عمل تشویق نمایند. CTA ها می توانند انواع باتن ها شامل شوند مانند عضویت در خبرنامه، اضافه کردن به سبد خرید، ارتباط با ما و غیره. مهمترین نکته ای که باید در این نوع کامپوننت وب سایت رعایت کنید، نوع طراحی CTA است که بتواند سریعا توجه کاربران را به خود جلب کند.
3. استفاده نکردن از باکس جستجو
کاربران با استفاده از روش های مختلفی وارد سایت شما می شوند. آن ها ممکن است که ازطریق جستجو در گوگل، سایت شما را پیدا کرده باشند یا از طریق شبکه های اجتماعی وارد سایت شما شوند. نکته ای که باید در نظر داشت، این است که که کاربران، سایت شما را در نگاه اول ( می تواند لوگوی یا تبلیغ سایت شما در شبکه های اجتماعی و دیگر سایت ها یا خواندن متاتگ توضیحات بعد جستجو کلمه کلیدی مورد نظر باشد) مطابق با نیازشان می پندارند از این رو به دنبال محصول مورد نظر خود در سایت می گردند.
اگر سایتی از طراحی رابط کاربری مناسبی برخوردار نباشد یا به هر دلیلی نتوانند محصول خود را پیدا کنند، دو اتفاق ممکن است که بیافتد: سایت شما را ترک خواهند کرد یا به دنبال باکس جستجو برای پیدا کردن محصول مورد نظر خود می گردند. کامپوننت وب سایت باکس جستجو، کامپوننتی است که اگر به صورت حرفه ای و درست طراحی شود و البته در مکان مناسبی قرار گیرد، باعث جلب رضایت کاربران می شود. البته دسته بندی کردن اصولی محصولی و طراحی مناسب رابط کاربری، مهمترین نکته ای که باید قبل از اقدام به شروع طراحی سایت، آن را در نظر گرفت.
4. سرعت بارگذاری کم
حتی اگر سایت شما، بهترین رابط کاربری را داشته باشد اما سرعت بارگذاری آن کم باشد، نمی تواند کاربران را به سمت خود جلب نماید. سرعت بارگذاری یک کامپوننت وب سایت است که می توان گفت که از همه کامپوننت ها اهمیت بیشتری دارد، چونکه می تواند باعث تجربه کاربری بدی بین مخاطبان شما گردد. اگر زمان بارگذاری سایتی بیشتر از 2 ثانیه طول بکشد، کاربران که امروزه از همه وقت کم حوصله تر هستند، سریعا آن را ترک خواهند کرد. استفاده کردن از اسکریپت های زیاد، بهینه سازی نشدن عکس ها از مهمترین عواملی هستند که می تواند باعث کاهش سرعت سایت گردد.
5. عدم رسپانسیو بودن سایت
امروزه یکی از مواردی که گوگل برای رتبه دهی به سایت ها توجه ویژه ای به آن دارد، طراحی رسپانسیو سایت ها می باشد. طراحی سایت رسپانسیو، یک کامپوننت وب سایت که در طراحی مدرن استفاده می شود. همانطور هم که می دانید، بیشتر افراد امروز از گوشی و تبلت برای انجام کارهای اینترنتی خود استفاده می کنند، پس خیلی مهم است که سایت شما به درستی در انواع اندازه صفحه نشان داده شود.