منو های معروف در طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی

برای افزایش تجربه کاربری در طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی باید از منوهای کاربردی بیشتری استفاده کرد.در طراحی وب سایت استفاده از منو مهم است.

در طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی، یکی از نکاتی که باید در نظر داشت دسترسی راحت تمامی موارد و صفحات برای کاربران است یعنی اینکه کاربران به راحتی بتوانند در آن پیمایش کنند و در سریع ترین زمان ممکن نیاز خود را پیدا کنند. بهترین راه برای این منظور استفاده از منوها می باشد.

اجازه بدهید که با یک مثال این بحث را ادامه بدهیم. فرض کنید که شما وارد یک شهر جدید شده اید و هیچ جایی را نمی شناسید. اولین کاری که می کنید چیست؟ دنبال فردی می گردید که بتوانید از او آدرس بپرسید اما مگر می توان هر لحظه از یک نفر آدرس پرسید؟ پس نیاز به یک نقشه و تابلو های راهنما دارید که شما را به مقصد مورد نظرتان راهنمایی کنند.

در طراحی وب سایت فروشگاهی اینترنتی هم باید همین نکته را در نظر گرفت. کاربر وقتی برای اولین بار وارد وب سایت شما می گردد ممکن است که در همان چند لحظه اول به دلیل ایجاد یک طرح قوی متوجه نوع فعالیت شما گردد، اما نیاز دارد که به صفحات دیگر پیمایش کند. این پیمایش چگونه صورت می گیرد؟ جواب فقط یک کلمه است : منوها.

این منوها همانند تابلوهای راهنمایی در سطح شهر هستند. هیچ وب سایتی بدون منو وجود ندارد و اگر منویی نداشته و کاربر نتواند در آن پیمایش کند، باعث سردرگمی آن می گردد و سریعا آن را ترک خواهد کرد.این مساله در طراحی وب سایت های فروشگاه اینترنتی که کاربر قصد خرید از آن را دارد، اهمیت دوچندان پیدا می کند.

امروزه که طراحی وب سایت رسپانسیو( واکنش گرا) و موضوع UI/UX به اوج خود رسیده است، دیگر منوها نمی توانند شکل ساده ای داشته باشند. هر چه این تابلو زیباتر باشد، کاربر بیشتر ترغیب می شود که در وب سایت شما پیمایش نماید. ما در این مقاله آموزش طراحی وب سایت، قصد داریم انواع منوهایی را که شما می توانید در وب سایت های فروشگاه اینترنتی استفاده کنید، بیان کنیم.

انواع منو در طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی

1. منو های همبرگری

منو همبرگری در طراحی وب سایت

شکل این منو مانند همبرگر است شامل سه خط روی هم است، که اکثر در طرح های موبایل استفاده می شود. توصیه می شود که در وب سایت های فروشگاه اینترنتی در طرح های دسکتاپ به هیچ وجه این نوع منو استفاده نکنید. این طرح منو بیشتر برای طرح گوشی و موبایل استفاده می شود تا میزان اسکرول صفحه را کاهش دهد. امروزه استفاده از این منو رشد چشمگیری داشته است اما در سال 2017 پیش بینی می شود که دیگر از این نوع منو در طراحی وب سایت استفاده نگردد.

2. منوهای مولتی مدیا تمام صفحه

امروزه استفاده از عکس و فیلم های تمام صفحه توسط طراحان وب سایت رشد چشم گیری داشته است. آن ها سعی می کنند که با استفاده از گزینه های مولتی مدیا، یک حس طبیعی و بهتری را به کاربران القا کنند. حتی می توان منوهای همبرگری را در این حالت به کار برد زمانی که شما روی دکمه همبرگر کلیک می کنید، کل صفحه مانند یک عکس توسط منو پوشانده شود. در نظر داشته باشید که استفاده از این منو در طراحی وب سایت فروشگاهی باعث می شود که کاربر به راحتی بتواند با وب سایت تعامل برقرار کند.

البته برای اینکه زیباتر شدن کار خود می توانید سیزده فیلتر CSS .

3. استفاده از منوهای کشویی از کنار

این منوها مانند منوهای همبرگری در حالت موبایل یا ابزارهایی که صفحه کوچکتری دارند استفاده می شود. حالت باز شدن اکثر این منوهای کشویی از سمت چپ است و تقریبا کل صفحه را در بر میگیرند.

4. منوهای Drop-Down بزرگ

منو کشویی در طراحی وب سایت

حتما با منوهای drop-down آشنایی دارید و روش ساخت آنها را می دانید. اما در این نوع، شما می توانید به جای قرار دادن چند عبارت کوتاه زیر هم، باکس های بیشتری نیز در کنار قرار بدهید. این نوع منو بیشتر در طراحی وب سایت فروشگاه اینترنتی، ورزشی یا خبری استفاده می شود که نیازمند جلب توجه بیشتری از سمت کاربر هستند. فقط تنها نکته ای که باید رعایت کنید این است که باید بین نوع فونت  ومتن و عکس های به کار رفته توازنی ایجادی کنید.