5 اشتباه که باید در طراحی اپلیکیشن اندروید اجتناب کرد

5 اشتباهی که در طراحی اپلیکیشن اندروید نباید باید از آن ها اجتناب کنیم. در این مقاله آموزشی در خصوص طراحی اپلیکیشن اندروید صحبت شده است.

طراحی اپلیکیشن اندروید

طراحی اپلیکیشن اندروید، در چند سال گذشته ساده تر از قبل گردیده است. ظهور تکنولوژی های جدید در طراحی و تعریف و ایجاد ابزارهای جدید طراحی رابط کاربری، باعث تغییرات و پیشرفت در طراحی اپلیکیشن موبایل شده است. در مقایسه با طراحی اپلیکشن ios، در طراحی نرم افزار اندروید هدف ساده سازی قابلیت استفاده می باشد.

همیشه این سوال مطرح بوده است که اندروید کارایی بیشتر دارد یا ios و بین کاربران آن ها یک دعوا و بحث ومناظره وجود داشته است. اما در واقع باید گفت که اپلیکیشن اندروید توانسته است نسبت به ios جایگاه بهتری را بدست بیاورد و از این رو محبوبیت بیشتری دارد. البته ناگفته نماند که ios برای جذب کاربران بیشتر، تغییراتی را در رابط کاربری خود ایجاد کرده است اما هنوز اپلیکیشن اندروید به دلیل داشتن رابط کاربری بهتر و ساده تر است، بیشتر استفاده می شود و دارای محبوبیت بالایی در جهان می باشد.

اگر در زمینه طراحی اپلیکیشن اندروید فعالیت می کنید، باید از به کار بردن بعضی موارد خودداری کنید. در این مقاله آموزشی، قصد داریم که در خصوص 5 اشتباه که طراحان موبایل در هنگام طراحی اپلیکیشن اندروید مرتکب می شوند را بیان کنیم. البته این موارد را هم می توانید برای طراحی اپلیکیشن ios نیز به کار ببرید.

5 اشتباه که نباید در طراحی اپلیکیشن اندروید مرتکب شوید

1.بلاک کردن ترد (Thread) اصلی

هدف اصلی ترد اصلی این است که رابط کاربری پاسخگو نگه دارد. یکی از مشکلاتی که تحلیل گران سایت دارند، درک و ردیابی دقیق مسیر پیمایش چشم های کاربران در سایت می باشد.

مساله ای که باید در طراحی اپلیکیشن اندروید رعایت کنید، این است که کنترل کاربر را به هیچ وجه نباید محدود کنید. کاربر باید بتواند به راحتی بین المان ها و صفحات اپلیکیشن ها پیمایش کند و خود را در یک مسیر از قبل تعیین شده که کنترل او را محدود کرده است، نبیند.

2.انواع ابزارهای مختلف را در نظر نگرفتن

متاسفانه بیشتر متخصصان طراحی رابط کاربری، اندازه های مختلف در ابزارها برای طراحی اپلیکیشن اندروید را در نظر نمی گیرند. این را باید بدانید که چگالی پیکسل ها در اندازه های مختلف متفاوت است و این می تواند بروی عکس تاثیر گذار باشد. برای اینکه در هنگام طراحی اپلیکیشن اندروید در ابزارهای مختلف مشکلی برنخورید، می توانید پیروساز(شبیه ساز) اندروید استفاده کنید تا کیفیت پروژه نهایی خود را ارتقا ببخشید.

3.اجرای پلتفرم رابط کاری دیگر پلتفرم ها

در طراحی اپلیکیشن اندروید، سادگی و واضح بودن رابط کاربری مهمترین اصل است. بیشتر طراحان، به جای اینکه از راهنمای عناصر و المان های طراحی رابط کاربری اندروید استفاده کنند، تمایل دارند که از ایده های دیگران کپی برداری کنند. متاسفانه باید گفت که بیشتر افرادی که در زمینه طراحی اپلیکیشن اندروید فعالیت می کنند، علاقه ای برای به روز کردن ابزار های کاری خود ندارند و خود را در همان سطح نگه می دارند، مگر اینکه اتفاق خاصی بیفتد که آن ها را مجبور به استفاده از المان های اندروید کند.

برداشت کردن ایده از دیگران بد نیست، اتفاقا پیشنهاد می کنیم که سعی کنید از ایده های دیگران نیز استفاده کنید، اما مساله ای مهمی که وجود دارد هر ایده ای برای هر محله ای و فرهنگی ممکن است جوابگوی کامل باشد. در طراحی اپلیکیشن اندروید، این مساله را باید کاملا دقت کنید. اول از همه باید کاربران خود را تعیین کنید و سپس طرحی که انتخاب می کنید، باید یک حس زنده بودن را در کاربر القا نماید.

رعایت کردن اصول و قواعد در طراحی نرم افزار اندروید، خیلی مهم است. اگر قرار است که از ایده ای کپی برداری کنید، باعث اول از همه به این مساله دقت که آیا قواعد طراحی در آن رعایت شده است یا خیر.

4.از فرگمنت ها استفاده نکردن

فرگمنت ها در بهینه سازی برای ابزارهای مختلف خیلی مفید می باشند. به خاطر سادگی در مدیریت و استفاده مجدد آن ها، محبوبیت بیشتری در طراحی اپلیکیشن اندروید دارند.

5.استفاده از کاروسل

کاروسلها همیشه در همه انواع طراحی اپلیکیشن مناسب نیستند. اگرچه در طراحی وب سایت فروشگاهی، از کاروسل و اسلایدرها برای تاکید بیشتر محصولات در صفحه اصلی خود استفاده می کنند.، در طراحی اپلیکیشن اندروید استفاده از کاروسل ها به جای هدایت مستقیم کاربر، وظایف زیادی را متحمل آن ها می کند.