قوانین طراحی سایت که باید قبل از اقدام به ساخت بدانید

قوانین طراحی سایت که باید قبل از اقدام به ساخت بدانید. این قوانین طراحی سایت فقط کدنویسی نیست بلکه اصولی است که رعایت آن ها الزامی است.

قوانین طراحی سایت

قوانین طراحی سایت، مساله ای که طراح باید قبل از شروع و اقدام به ساخت آن ها را بداند و رعایت کند. البته قوانین طراحی سایت زیادی وجود دارد و هر کدام بسته به نوع کسب و کار و نوع سایت که قصد ساخت آن را دارید، متغیر است. ولی در حالت کلی، قوانین و اصولی وجود دارد که باید حتما آن ها را رعایت کنید. برای هر کسب و کاری، داشتن یک سایت حرفه ای از اهمیت زیادی برخوردار است. اما طراحی حرفه ای سایت به همین سادگی ها نمی باشد و نیازمند تجربه، خلاقیت و دانش کافی در مورد کدنویسی و فتوشاپ می باشد. اما همه این ها نمی تواند تضمین موفقیت صددرصد یک وب سایت باشد. دانستن و درک نیاز کاربران و شناخت هدف کسب و کار از ابتدایی ترین قوانین طراحی سایت می باشد که هر طراح و مالکی با به آن ها توجه کند.

وقتی صحبت از قوانین طراحی سایت می شود، همه فکرشان به سمت کدنویسی و چگونگی به کار بردن تگ های HTML می شود. در صورتی که این مساله در فاز دوم پروژه طراحی سایت بیان می شود. در واقع اگر کدنویسی نمی دانید، اصلا نباید به دنبال طراحی سایت باشید و بهتر است که این مساله را به یک متخصص بسپارید.

ما در این مقاله آموزش طراحی وب سایت، قصد داریم که چند تا از قوانین طراحی سایت که هر طراحی باید آن ها را بدانید و قبل از شروع و اقدام به ساخت آن ها را رعایت کند وبه کار ببرد را بیان کنیم.

قوانین طراحی سایت که باید رعایت کنید

1. هدف وب سایت شما چیست

مهم ترین و اولین مساله ای که باید در طراحی سایت آن را درنظر بگیرید. اگر یک طراح سایت هدف اصلی سایت شما را نداند، هیچ وقت نمی تواند آن کارایی و اثربخشی را که مد نظر شماست را از سایت بدست بیاورد.

برای همین توصیه می شود که حتما یک جلسه با طراح سایت و گرافیست کار پروژه خود داشته باشد و هدف اصلی خود را به آن ها بیان نمایید. قوانین طراحی سایت، همانطور که بیان کردیم فقط مربوط به کدنویسی نیست، بلکه این اصول و شناخت موارد است که باید آن ها را رعایت کنید.

2. مخاطبان و کاربران سایت شما چه کسانی هستند

در کنار تعیین هدف خود، باید مخاطبان و کاربران اصلی را تعیین کنید. در واقع باید تعیین کنید که چه کسانی از سایت شما بازدید خواهند کرد؟ این مورد نه تنها باعث می شود که بتوانیم طراحی سایت خود را به درستی انجام دهیم بلکه در تبلیغات و بازاریابی اینترنتی، کمک بسیاری به مالکان و مشاوران تبلیغاتی خواهند که بتوانند محل تبلیغات خود را به درستی انتخاب کنند تا بیشترین سود را بدست بیاورند.

3. آیا در مورد سئو اطلاعاتی دارید

متاسفانه بیشتر مالکان فکر می کنند که وقتی سایتی طراحی گردید، به صورت خودکار سایت در صفحه اول قرار میگیرد و می تواند مشتریان زیادی را به خود جلب کند. سایتی که ایجاد می کنید، حتما باید مطابق با اصول سئو باشد. اصول سئو که باید در قوانین طراحی سایت به کار ببرید شامل استفاده بهینه از تگ ها، بهینه سازی عکس ها همراه با تگ های داخلی و غیره می باشد.

توصیه می شود که حتما یک دوره آموزش سئو را حتما بگذارنید و با اصول سئو و بهینه سازی سایت را باید در طراحی سایت به کار ببرید آشنا شوید.

4. چه نوع محتوایی باید تولید کنید؟

یکی دیگر از مهمترین قوانین طراحی سایت، محتوا است. تولید محتوا، امروزه از نظر گوگل یکی از مهمترین عامل های رتبه دهی می باشد. محتوایی که تولید می کنید، باید متناسب با هدف سایت شما و مخاطبانتان باشد. برای مثال ما در سایت کار، هدفمان طراحی سایت است. پس محتوایی که قرار می دهیم باید درمورد طراحی سایت باشد و نمی توانیم مطالب مربوط به ساختمان سازی بنویسیم. چونکه اکثر کاربران و مخاطبان مقالات ما طراحان سایت و برنامه نویسان می باشند.

قرار دادن محتوای نامناسب نه تنها می تواند باعث از کاهش کاربران سایت شما گردد، بلکه رتبه منفی را از طرف گوگل برای سئوسایت شما در نظر گرفته میشود.

5. بودجه شما چقدر است

اولین سوالی که هر مالک کسب و کار از طراح سایت می پرسد، در خصوص هزینه کلی ساخت سایت می باشد. تعیین هزینه کلی به عوامل زیادی بستگی دارد. اینکه هدف مالک از سایت چیست. چه المان هایی می خواهد در آن به کار ببرد. چقدر می خواهد برای سئو سایت خود هزینه کند. تعیین بودجه مهمترین عاملی است که حتما باید از قبل تعیین گردد. البته بعضی از مالکان چون ممکن است که در اول بودجه کافی برای این کار نداشته باشند، یک طرح ساده سایت را ایجاد می کنند و سپس کم کم آن را به صورت حرفه ای در می آورند.

قوانین طراحی سایت همانطور که بیان شد، می توان گفت که به هیچ وجه ارتباطی به کدنویسی ندارد و متاسفانه ما کمتر شاهد افرادی هستیم که این قوانین را رعایت کنند.