بهترین ابزارهای تست سرعت وب سایت
سرعت بارگذاری وب سایت از مهمترین و اصلی ترین جنبه های بهینه سازی آن است. در این مقاله ابزارهای تست سرعت سایت را بررسی می کنیم.
وقتی صحبت از سرعت سایت می شود، منظور بارگذاری آن است. امروزه مردم خرید آنلاین را به خرید حضوری ترجیح می دهند. برای انجام این کار نیاز مبرم به سرعت سایت حس می شود. در این مقاله درباره ابزارهای تست سرعت سایت گفتگو خواهیم کرد. سایت کار نیز همراه شماست تا سوالات احتمالی را پاسخگو باشد.
اصول اولیه تست سرعت سایت
همانگونه که گفته شد برای انجام کارهای آنلاین باید سرعت سایت ها مناسب باشد. حتی تاخیر های چند ثانیه ای نیز فعالیت ها را با مشکل مواجه می سازد. باید معیارها و ابزارهای مورد نیاز برای آزمایش و عملکرد سایت ها مورد بررسی قرار بگیرد. ابزارهای تست سرعت صفحه سایت هم به صورت رایگان و هم با هزینه وجود دارد.
دلیل استفاده از ابزارهای تست سرعت سایت
در این قسمت از مقاله ابزارهای تست سرعت سایت را مورد مطالعه و بررسی قرار می دهیم. اطلاعات درباره تست سرعت سایت کار شما را به عنوان یک کاربر راحت تر می کند. بارگذاری بعضی از منابع زیاد طول می کشد. فرقی نمی کند امکان دارد از فونت تا عکس و افزونه های مختلف شامل این قضیه شود. دو معیار بسیار مهم را به شما معرفی می کنیم که باید توجه ویژه ای به آن ها داشته باشید. TTB )time to first byte) و FMP (first meaningful paint) این دو معیار هستند. این دو زمان شروع بارگذاری وب سایت و نمایش اطلاعات را به شما نشان می دهند. این دو مورد می توانند زمان بارگذاری وب سایت را به طور چشمگیری بالا ببرند. پس باید مراقب باشید.
زمان بارگذاری
سرعت بارگذاری وب سایت از مهمترین و اصلی ترین جنبه های بهینه سازی آن است. به همین دلیل توضیح درباره ابزارهای تست سرعت سایت را برای این مقاله در نظر گرفتیم. یکی از دلایل کند بودن بارگذاری سایت شما می تواند سرور باشد. می توانید زمان را اندازه گیری کنید و از این طریق مشکل احتمالی را مشخص کنید. اگر این چنین موقعیتی باشد می توانید به دنبال یک CDN باشید تا برای رفع این مشکل به شما کمک کند.
کد مسدود کننده رندر دلیل کندی بارگذاری
بارگیری وب سایت دلایل مختلفی دارد. یکی از این دلایل می تواند کد مسدود کننده رندر باشد. این کد رندر وب سایت را مسدود می کند و بر روی تجربه کاربران سایت شما تاثیر دارد. آشنایی با ابزارهای تست سرعت سایت می تواند کمک خوبی برای شما باشد. به دو روش قادر خواهید بود این کد را به تعویق بیندازید. جاوا اسکریپت و سی اس اس. با جاوا اسکریپت می توان با اجرای اسکریپت کوچک رندر را به تعویق انداخت. با استفاده از سی اس اس نیز می توان کد را تا حد امکان کوچک کرد. برای این کار دو روش وجود دارد. در یک روش تمام کلاس های غیر ضروری را به صورت کلی حذف می کنید و در روش بعد آن ها را به یک فایل سی اس اس متفاوت انتقال می دهید.
معرفی ابزارهای تست سرعت سایت
در ادامه قصد داریم ابزارهای تست سرعت سایت را به شما معرفی کنیم. در واقع بهترین ابزارها را مشخص خواهیم کرد. این ابزارها به شما کمک می کنند که بارگذاری صفحه را آزمایش کنید و از این طریق عملکرد سایت خود را بهبود ببخشید و به نتیجه مطلوب برسید.
ابزار سماتکست (sematext)
سماتکست یکی از ابزارهای تست سرعت سایت است. این ابزار در بین کاربران محبوبیت خوبی دارد. یک ابزار ساده و قابل اعتماد به حساب می آید. از این طریق می توانید زمان آپدیت سایت خود را نظارت کنید و با اندازه گیری عملکرد مرورگرها مشکلات را شناسایی نمایید.
تست سرعت پینگ دام (pingdom)
پینگ دام نیز از ابزارهای تست سرعت سایت است که سال هاست مورد استفاده قرار می گیرد. برای استفاده از این ابزار نیازی نیست وارد سیستم شوید. از این طریق عملکرد سایت از صفر تا صد بررسی می شود. نمودار آن می تواند جزییات زمان بارگذاری سایت را به شما نشان دهد.
ابزار google page speed insight
در این قسمت یکی دیگر از ابزارهای تست سرعت سایت را به شما معرفی می کنیم. این ابزار نیز سال هاست برای آزمایش و رتبه بندی وب شایت ها مورد استفاده بوده است. یک ابزار ساده که توسط گوکل ایجاد شده است که وب سایت ها را محک می زند و از یک تا صد مقیاس می گذارد. بالا تر بودن این عدد افزایش سرعت وب سایت را نشان می دهد.
تست روند صعودی
این آزماش ساده را می توانید با استفاده از یک گوشی انجام دهید. با انتخاب یکی از مرورگرها قادر خواهید بود سرعت را آزمایش کنید.
ابزار webpage test
یکی از ابزارهای تست سرعت سایت است که به وسیله آن می توان وب سایت خود را محک زد. حتی می توان با گوشی همراه را نیز این کار را انجام داد.
ابزار جی تی متریکس
این ابزار به شما اجازه می دهد که درباره سرعت سایت، زمان بندی، امتیاز عملکرد و موارد دیگر اطلاعات به دست بیاوردید.
ابزار واروی
واروی یکی از ابزارهای تست سرعت سایت است که به صورت رایگان می توانید از آن استفاده کنید. این ابزار عملکرد وب سایت شما را آزمایشمی کند و نکات مهم را در اختیار شما قرار می دهد.
ابزار دوکتوم مانیتور
با این ابزار شما قادر خواهید بود ۲۵ مکان مختلف و هفت مرورگر را دریافت کنید. پس از این که آزمون برگزار شد درجه بندی می شوید و جزییات مربوط به سایت خود را دریافت خواهید کرد.
سایت هفت در بیست و چهار
این ابزار خیلی ساده است و به صورت رایگان وجود دارد و برای وب سایت های کوچک کافی است.
ابزار آزمایشگاه زرد
با اضافه کردن این ابزار به وب سایت اطلاعات در مورد آن ارائه می شود. ابتدا رتبه شما مشخص می شود و بعد از آن جزئیات در اختیار شما قرار می گیرد.
ابزار dareboost
یکی از ابزارهای تست سرعت سایت dareboost است. این ابزار در عین سادگی اطلاعات زیادی به شما ارائه می دهد.
ابزار تست YSlow
با استفاده از این ابزار قادر خواهید بود سرعت صفحه را تجزیه و تحلیل کنید و عملکرد آن را مورد بررسی قرار دهید.
حسابرسی وب سایت
با استفاده از این ابزار تست می توانید اطلاعات کاربردی را در مورد وب سایت خود داشته باشید.
ابزار آپ تایم
این ابزار جنبه نظارتی دارد و با آن قادر هستید وب سایت و سرور خود را بررسی کنید.
ابزار google chrome dev tools
اگر از قبل با کروم آشنایی دارید می توانید از این ابزار استفاده نمایید. یکی از ابزارهای تست سرعت سایت است که با وجود سلدهغ بودن جزئیات سایت را در اختیار شما قرار می دهد.
سخن پایانی
مقاله ای که به شما تقدیم شد درباره ابزارهای تست سرعت سایت به نگارش در آمده است. نکات مهم در این زمینه را مورد بررسی قرار دادیم و چند نمونه از این ابزارها را به شما معرفی کردیم. برای اطلاعات بیشتر با سایت کار همراه باشید.منبع:
Top 15 Website Speed Testing Tools [2022 Comparison]